Allergie informatie: Rosbief met kruidenkorst
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram rosbief
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 eetlepels grove mosterd
- 1 eetlepel honing
- 4 eetlepels peterselie, gehakt
- 1 eetlepel bieslook, klein geknipt
- 1 theelepel gedroogde salie
- 1 theelepel tijm
- 2 boterhammen in hele kleine blokjes gesneden
- boter om in te bakken
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rosbief met kruidenkorst
- Allergieen informatie