Allergie informatie: Runderribstuk met knoflook en ratatouille
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo runderribstuk
- 100 gram roomboter
- 1 bosje rozemarijn
- 1 bosje tijm
- 2 aubergines
- 2 courgettes
- 2 groene, gele en rode paprika
- 4 tene knoflook
- 1 bosje lente ui
- 2 sjalotten
- 1 deciliter olijfolie
- peper
- zout
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Runderribstuk met knoflook en ratatouille
- Allergieen informatie