Allergie informatie: Eendenborst met paddenstoelensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 40 gram boter of margarine
- 500 gram gemengde paddenstoelen
- 3 sjalotjes, fijngesneden
- 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- 1 deciliter droge witte wijn
- 4 deciliter wild of vleesfond
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 550 gram tamme eendenborsten
- 2 eetlepels lichte sojasaus
- 0,5 eetlepel gembersiroop
- 1,5 eetlepel medium dry sherry
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Eendenborst met paddenstoelensaus
- Allergieen informatie