Allergie informatie: Volkoren-eiersandwiches
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 sneetjes fijn donker volkorenbrood
- 5 eieren
- 4 gedroogde tomaatjes in olie
- 2 eetlepels parmezaanse kaas
- 2 eetlepels basilicum, fijngehakt
- 2-3 eetlepels olijfolie met truffelaroma
- zout
- peper
Meer Recepten
- Volkoren speltbrood zonder kneden
Met speltmeel, droge gist en appelstroop uit Nederland
1 portie - 40 minuten
Broodgerechten - Jasper76 - Speltbrood
Met speltbloem, volkoren speltmeel en gist uit Nederland
1 portie - 3 uur
Broodgerechten - witolama - Speltbrood met knoflook en kruiden
Met speltbloem, knoflook en oregano uit Italie
1 portie - 2 uur
Broodgerechten - jelmer - Volkoren desembrood
Met desemstarter, volkorenmeel en bloem uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - battum80 - Afrikaanse gehaktballetjes
Met rundergehakt, spaghetti en dadels uit Kenia
4 porties - 30 minuten
Pastagerechten - grietje56
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Sandwiches
- Volkoren-eiersandwiches
- Allergieen informatie