Allergie informatie: Gevulde perziken met hazelnoten en chocolade
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 stevige perziken
- bruine basterdsuiker
- 45 gram hazelnoten, gehakt
- 45 gram pure chocolade (minstens 43 % cacao, geraspt)
- 12 amarettikoekjes, grofgemalen
- 1 eetlepel amaretto
- 1 theelepel citroensap
- 12 hele hazelnoten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Gevulde perziken met hazelnoten en chocolade
- Allergieen informatie