Allergie informatie: Wentelteefjes van stokbrood met tutti-frutti
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ei
- 2 deciliter melk
- 1 eetlepel suiker
- 1,2 theelepel koekkruiden
- 14 sneetjes volkoren stokbrood
- tutti futti:
- 25 gram gedroogde abrikozen
- 25 gram gedroogde pruimen (zonder pit)
- 25 gram blanke rozijnen
- 25 gram blauwe rozijnen
- 0,25 liter witte druivensap
- 1 zakje vanillesuiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Wentelteefjes van stokbrood met tutti-frutti
- Allergieen informatie