Allergie informatie: Een verantwoord ontbijt
Terug naar het receptIngrediënten
- per persoon:
- 100 milliliter water
- 100 milliliter havermelk *
- 1 eetlepel roomboter
- 25 gram havermoutvlokken
- 1 kleine rijpe peer
- 1 eetlepel ahornsiroop *
- een snufje steenzout uit de molen (zeezout mag ook)
- 1 theelepel 7-kruidenmengsel * (zie onderstaand recept)
- recept 7-kruidenmengsel:
- (met * is o.a. te koop in natuurvoedingswinkels)
- 8 theelepels korianderpoeder *
- 4 theelepels kardemompoeder *
- 2 theelepels cacaopoeder
- 1 theelepel kaneelpoeder
- 1 theelepel kurkumapoeder *
- 1 theelepel anijspoeder *
- 1 theelepel vanillepoeder * (dit is geen vanille-suiker)
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob
- Home
- Recept
- Ontbijtgerechten
- Een verantwoord ontbijt
- Allergieen informatie