Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Aardappel-speksalade voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de aardappelen en kook ze afgedekt ca. 25 minuten.
Giet de aardappelen af spoel ze met koud water, schil ze en laat afkoelen.
Snijd het spek in blokjes. Pel en snipper de uien. Bak het spek knapperig in een droge pan. Voeg de olie toe en fruit er de ui glazig in, bestrooi met de suiker en laat hem smelten. Voeg de azijn, 250 ml water en de bouillonblokjes toe en breng aan de kok. Kook 3.5 minuten op laag vuur, breng op smaak met zout en peper en laat afkoelen.
Snijd de aardappelen in plakken, schenk er het warme spek -ui -mengsel overheen. Laat minimaal 2 uur marineren. Was de peterselie en de bieslook, snijd ze fijn en meng ze met de aardappelsalade. Breng op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel-speksalade voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven