Allergie informatie: Fricandeau in bladerdeeg met frambozensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 70 gram boter
- 1 rode ui, fijngesnipperd
- 1 theelepel gedroogde tijm
- fijngehakte paddenstoelenmix met kruiden (kant en klaar) of zelf te maken (kastanje champignons, cantharellen)
- zout
- peper
- 500 gram fricandeau aan een stuk
- 200 gram diepvriesframbozen
- 1,5 eetlepel suiker
- 4 plakjes bladerdeeg (ontdooid)
- 1 ei, losgeklopt
- bloem om te bestuiven
- bakpapier
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Fricandeau in bladerdeeg met frambozensaus
- Allergieen informatie