Allergie informatie: Balkenbrij
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kg schouderkarbonade
- 2 kg mager spek
- 1 kg lever
- 1 kg boekweitmeel
- peper
- zout
- nootmuskaat
Meer Recepten
- Brabantse balkenbrij van mijn moeder
Met boekweitmeel, vers spek en rommelkruid uit Nederland
20 porties - 10 minuten
Hapjes - meinweg - Balkenbrij
Met spareribs, boekweitmeel en kruidnagel uit Nederland
1 portie - 2 uur
Lunchgerechten - evdg - Balkenbrij
Met varkenskrabben, rommelkruid en boekweitmeel uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Lunchgerechten - jaccor - Balkenbrij (pittig en anders gekruid)
Met varkenskrabben, hamlappen en spek uit Nederland
10 porties - 50 minuten
Hapjes - jaccor
- Home
- Recept
- Streekgerechten
- Balkenbrij
- Allergieen informatie