Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amandeltaart met room recept
Amandeltaart met room recept

Amandeltaart met room


Ingrediënten


Bereidingswijze


Elektrische oven: 160 C Heteluchtoven: 145 C Gasoven: stand 2-3 Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor. Vet de springvorm in en bestuif de binnenkant met bloem of gebruik een bakspray. Klop de boter met de mixer met garden in een beslagkom zacht en romig. Voeg de kruidcakemix, het water en de eieren in n keer toe. Roer het geheel met de mixer op de laagste stand in 1 minuut tot een glad geheel. Klop het beslag daarna met de mixer op de hoogste stand in 2.5 minuten tot een glad en luchtig beslag. Verdeel het beslag over de springvorm en bestrooi het met Amandelschaafsel. Bak het taartje gaar en goudbruin. Laat de taart goed afkoelen. Bereid de banketbakkersroom volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de afgekoelde taart horizontaal door en vul deze met de banketbakkersroom. Decoreer de taart met poedersuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit amandeltaart met room recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven