Allergie informatie: Appeltaart met rozijnen en kaneel
Terug naar het receptIngrediënten
- appellaag:
- 9 grote appels
- 1 eetlepel kaneel
- 2 eetlepels suiker
- 150 gram rozijnen
- bodem:
- 1 pak bakmeel (500 gram)
- 500 gram bruine suiker
- 1 kuipje margarine
- 250 gram havermout
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Appeltaart met rozijnen en kaneel
- Allergieen informatie