Allergie informatie: Mini cupcake met frambozen
Terug naar het receptIngrediënten
- 185 gram margarine, op kamertemperatuur
- 185 fijne witte basterdsuiker
- 2 eetlepels melk
- 2 grote eieren (xl) op kamertemperatuur
- 185 gram zelfrijzend bakmeel, gezeefd
- 1 0,5 theelepel bakpoeder
- 1 zakje vanillesuiker
- 300 gram verse frambozen
- Voorde topping:
- 140 gram boter,op kamertemperatuur
- 280 gram poedersuiker,gezeefd
- 2 eetlepels melk
- muffinbakvorm voor 12 stuks
- papieren mini-cakecupjes
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Mini cupcake met frambozen
- Allergieen informatie