Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zweedse kleffe cake recept
Zweedse kleffe cake recept

Zweedse kleffe cake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwamen op 170 graden Celsius. Suiker, meel, vanillesuiker en cacao door elkaar mengen. Voeg de margarine en eieren toe aan het mengsel en mix alles goed door elkaar. Giet het beslag in een ingevette cake/taartvorm en plaats deze voor ongeveer 20 minuten in de hete oven. De cake hoort wat plakkerig te zijn. Bestrooi de cake met poedersuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zweedse kleffe cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zweedse kleffe cake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 3 / 10 in 2 recensies

  • Klopt inderdaad, na 20 minuten echt heel nat onderaan! Niet klef, maar rauw! Niet fijn!
    Nini gaf dit recept op 20 maart 2016 1 uit 5 sterren
  • Na 20 minuten, nog helemaal zijknat. Na 30 minuten ook... plakkerig en nat (écht nat) is wat anders. Heb hem nu 50 min in de oven gehad op 170 graden, nog nat en helemaal ingezakt. Jammer!
    Deborah gaf dit recept op 3 februari 2015 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven