Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gevulde portobello's


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor (175 graden).
Hol de portobello's uit. Bak dit samen met het gesnipperde uitje en de spekjes.
Prak de geitenkaas fijn en doe het ei en de peper en zout erbij en roer dit er doorheen. Doe het kaasmengsel bij de de ui en spekjes in de pan en laat het een minuut pruttelen. Doe de portobello's in een ovenschaal. Bestrooi de bodem van de Portobello's met paneermeel. Vul hierna de Portobello's met het mengsel. Strooi hier een kappertjes en wat geraspte kaas overheen.
Zet de portobello's in de oven. Na 20 tot 25 minuten is het gerecht gereed.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde portobello's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven