Allergie informatie: Trio van vis
Terug naar het receptIngrediënten
- Pangasiusrolletjes:
- 1 schaaltje pangasiusfilet (vis, ca. 280 gram of ontdooid uit diepvries)
- 2 theelepels provençaalse kruiden (potje 11 gram)
- plakjes ontbijtspek (pakje 125 gram
- gevulde tomaatjes:
- 200 gram Hollandse garnalen
- 2 eetlepels crème fraîche
- 1 theelepel gedroogde dragon
- 2 eetlepels appelciderazijn (of witte-wijnazijn)
- 8 tasty tom tomaten
- taartje van zalmmouse (voor 6 personen):
- 1 komkommer
- 2 eetlepel zonnebloem-
- of arachideolie
- 1 blik rode zalm (ca. 450 gram)
- 1 volle eetlepel mayonaise
- 4 eetlepel zure room
- 2 eetlepel citroensap
- mespunt cayennepeper
- 2 eetlepel fijngehakte verse dille
- (of diepvries)
- 4 blaadjes gelatine
- 1 eetlepel kappertjes
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Trio van vis
- Allergieen informatie