Allergie informatie: Wildpaté met ganzelever en ansjovisfilet
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram ganzelever
- 3 sjalotjes
- 20 gram ansjovisfilet
- 1 eetlepel boter
- 2 eetlepels bloem
- 1,25 deciliter room
- 150 gram vetspek in dunne plakken
- 1 ei
- zout
- cognac
- boter om in te vetten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Wildpaté met ganzelever en ansjovisfilet
- Allergieen informatie