Allergie informatie: "Lasagna" van gerookte vis
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram gerookte zalm
- 150 gram gerookte makreel
- 150 gerookte forel
- 200 gram mascarpone
- 1 deciliter room
- blaadje gelatine
- 4 eetlepels mayonaise
- 4 eetlepels yoghurt
- 2 eetlepels mierikswortel
- sprietjes bieslook
- komkommer
- gemengde sla
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- "lasagna" van gerookte vis
- Allergieen informatie