Allergie informatie: Rucola-appelslaatje
Terug naar het receptIngrediënten
- 80 gram rucola
- 200 gram geraspte wortelen
- 2 appels (bijv. Jonagold)
- sap van 1 citroen
- 50 gram witte rozijntjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel mosterd
- 4 eetlepels pijnboompitten
- peper en zout
Meer Recepten
- Parmaham met meloen en rucola
Met meloen, parmaham en rucola uit Italie
4 porties - 10 minuten
Voorgerechten - bettyvandijk - Zomerbietenstamppot
Met zomerbieten, aardappelen en rucola uit Nederland
2 porties - 30 minuten
Stamppotten - browney - Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Tonijn met pesto
Met tonijnsteaks, olijfolie en pesto uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lucyvader - Mueslibolletje met casselerrib en perzik voor de brunch
Met mueslibol, casselerrib en perzik uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Broodgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Rucola-appelslaatje
- Allergieen informatie