Recepten met Balsamico azijn
Balsamico is een sterk geconcentreerde, bijna stroperige azijnsoort, gemaakt van Trebbiano druiven. De echte Balsamico azijn heeft meerdere jaren nodig om te rijpen. Zo krijgt de azijn een zachte smaak en een donkere kleur. Balsamico betekent in het Italiaans “zacht”. De witte Trebbiano druiven groeien in Modena in Noord-Itali...Nog veel meer weten over Balsamico klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met balsamico azijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Balsamico azijn
-
Recept
Tandori machhi (Tandoori vis)455m
-
Recept
Teesryo (Gestoomde mosselen)450m
-
Recept
Zoete mangochutney445m
-
Recept
Pittige mango chutney445m
-
Recept
Rode koolovenschotel445m
-
Recept
Courgettes en aardappelen455m
-
Recept
Shikar ka vindaloo (pikante varkenscurry met azijn)42u
-
Recept
Tikka kebab (Gekruide lamsspiesjes)445m
-
Recept
Atjar Bawang Timor (zilveruitjes op zuur)440m
-
Recept
Atjar Jagung (mais op zuur)435m
-
Recept
Atjar Telor (ei op zuur)430m
-
Recept
Hachee430m
-
Recept
Amé Komoeté (eieren in kokossaus)430m
-
Recept
Brinjal pahi (Ingemaakte aubergines)445m
-
Recept
Sambal goreng Bali (zeer pittig kipgerecht)455m
-
Recept
Preischotel445m
-
Recept
Nijlbaars in zoetzure saus445m
-
Recept
Nijlbaars met tomaat, spinazie en geitenkaas445m
-
Recept
In oven gebakken nijlbaars met tomaat en feta445m
-
Recept
Tomatensalsa (friszoet)410m
-
Recept
Tonijnsalade met sperziebonen410m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Balsamico azijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Balsamico azijn gebruikt wordt en waar Balsamico azijn het hoofdingrediënt is.