Recepten met Carpaccio
Ossenhaas is het meest malse vleesdeel van het rund. De ossenhaas is het gedeelte van de lende (rug) van het rund. Het heeft een fijne structuur en bijna geen vet of bindweefsel. Een ossenhaas kan anderhalf tot twee kilo wegen. Het vlees wordt opgedeeld in vier stukken: de kop van de haas, het middenstuk, de punt en de ketting van de oss...Nog veel meer weten over Ossenhaas klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met carpaccio toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Carpaccio
-
Recept
Carpaccio met balsamicodressing410m
-
Recept
Carpaccio met veldsla410m
-
Recept
Opgerolde carpaccio met tomaatjes440m
-
Recept
Pakketje carpaccio420m
-
Recept
Carpaccio met veldsla en sjalotjes415m
-
Recept
Carpaccio met rucolasla, gepofte cherrytomaatjes en verse pestodressing430m
-
Recept
Wrap met carpaccio415m
-
Recept
Carpaccio met sla als amuse415m
-
Recept
Carpaccio met tomaatjes415m
-
Recept
Carpaccio krokantje425m
-
Recept
Sandwich Carpaccio415m
-
Recept
Voorgerecht van gerookte zalm en carpaccio410m
-
Recept
Ciabatta met carpaccio415m
-
Recept
Carpaccio met rode portsaus en Parmezaan als tussengerecht415m
-
Recept
Carpaccio bonbons met truffelmayonaise430m
-
Recept
Salade carpaccio410m
-
Recept
Carpaccio met een balsamicodressing410m
-
Recept
Rundercarpaccio met gele paprika420m
-
Recept
Carpaccio van ossenhaas420m
-
Recept
Carpacciorolletjes met truffelmayonaise en Parmezaan45m
-
Recept
Carpaccio van gerookte zalm met aardappelsalade440m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Carpaccio. Dit zijn zowel recepten waarbij Carpaccio gebruikt wordt en waar Carpaccio het hoofdingrediënt is.