Recepten met Carpaccio
Ossenhaas is het meest malse vleesdeel van het rund. De ossenhaas is het gedeelte van de lende (rug) van het rund. Het heeft een fijne structuur en bijna geen vet of bindweefsel. Een ossenhaas kan anderhalf tot twee kilo wegen. Het vlees wordt opgedeeld in vier stukken: de kop van de haas, het middenstuk, de punt en de ketting van de oss...Nog veel meer weten over Ossenhaas klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met carpaccio toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Carpaccio
-
Recept
Dressing voor carpaccio410m
-
Recept
Bietjes carpaccio410m
-
Recept
Eigen recept carpaccio415m
-
Recept
Carpaccio van gerookte zalm en avacado415m
-
Recept
Carpaccio van gerookte zalmfilet425m
-
Recept
Carpaccio met rucolla en truffel410m
-
Recept
Carpaccio met knoflook, veldsla en geraspte Parmezaanse kaas420m
-
Recept
Carpaccio van courgette met rauwe ham, champignons en walnoten425m
-
Recept
Carpaccio van zalm en eieren415m
-
Recept
Rosbief carpaccio met basilicum425m
-
Recept
Kalkoen carpaccio430m
-
Recept
Ham carpaccio met mango en asperges415m
-
Recept
Paddestoelen-carpaccio met notendressing420m
-
Recept
Carpaccio di Camoro410m
-
Recept
Carpaccio van champignons415m
-
Recept
Carpaccio van rode bieten met bacon435m
-
Recept
Varkenshaas carpaccio415m
-
Recept
Carpaccio van coquilles met lente ui415m
-
Recept
Carpaccio met rosbief en avocado415m
-
Recept
Carpaccio van gerookte zalm415m
-
Recept
Carpaccio van Coquilles41u15m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Carpaccio. Dit zijn zowel recepten waarbij Carpaccio gebruikt wordt en waar Carpaccio het hoofdingrediënt is.