Recepten met Ketjap
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap
-
Recept
Tonijnomelet met spek425m
-
Recept
Tonijnomelet met worteltjes en doperwten435m
-
Recept
Bahsosaus415m
-
Recept
Indonesisch spek445m
-
Recept
Tulang iga babi (Indonesische spareribs)41u
-
Recept
Lamscurry445m
-
Recept
Daging masak merah (rood gekookt rundvlees)445m
-
Recept
Indiase eieren met paksoi en ananassalade450m
-
Recept
Roedjak Manis (licht gekruide vruchten)415m
-
Recept
Biefstuk met satesaus, mie en prei410m
-
Recept
Rundvleesstoofpot uit china43u
-
Recept
Varkenshaas met peultjes420m
-
Recept
Sambal Goreng Tempeh430m
-
Recept
Pilav430m
-
Recept
Shaslick410m
-
Recept
Rujak campur (gemengde vruchten)435m
-
Recept
Hachee430m
-
Recept
Sajoer Ajam Taugé (groenteschotel met kip)445m
-
Recept
Sambal goreng Bali (zeer pittig kipgerecht)455m
-
Recept
Sambal goreng tahoe/taugé (pittig gekruide tahoe)455m
-
Recept
Babi taoto (varkensvlees in zwarte bonensaus)450m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap gebruikt wordt en waar Ketjap het hoofdingrediënt is.