Recepten met Loempiavellen
Loempiavellen zijn tamelijk stevige dunne vellen deeg. Ze worden gemaakt van tarwebloem en water, olie en zout. Soms zit er ook ei doorheen. Het is van oorsprong een Chinees product, maar daar kom je ze niet zo vaak tegen. Wel in Vietnam, onder de naam ‘cha gio’, waar ze ook de kleine variant – de Vietnamese loempia &nda...Nog veel meer weten over loempiavellen klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met loempiavellen toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Loempiavellen
-
Recept
Briouats met kipfilet en mihoen445m
-
Recept
Miniloempiaatjes met zoetzure yoghurtsaus415m
-
Recept
Perenloempiaatjes met gember-chocoladesaus430m
-
Recept
Loempiaatjes met rijstvulling440m
-
Recept
Loempia41u30m
-
Recept
Kleine loempia's410m
-
Recept
Gehakt loempia445m
-
Recept
Garnalenloempia410m
-
Recept
Garnalen loempia met extra tauge430m
-
Recept
Groente loempia430m
-
Recept
Kip-kerrie loempia450m
-
Recept
Loempia Tiga (loempia met oesterzwam)455m
-
Recept
Shoarmarol450m
-
Recept
Mexican loempia (klein)410m
-
Recept
Martabaks430m
-
Recept
Vlam Loempia415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Loempiavellen. Dit zijn zowel recepten waarbij Loempiavellen gebruikt wordt en waar Loempiavellen het hoofdingrediënt is.