Recepten met Paksoi
Brassica campestris var. chinensisPaksoi is een bladgroente van Aziatische oorsprong. Het is een lange kool met een aantal grote groene balderen en een witte stengel. Dankzij de Chinezen die zich over de hele wereld vestigden is de paksoi nu overal verkrijgbaar. De groente wordt ook in Nederland geteeld. De grote bladeren van paksoi zijn knapperig. Ze smaken wat neutraal,...
Nog veel meer weten over Paksoi klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met paksoi toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Paksoi
-
Recept
Rijst met Paksoi en zoutvlees41u
-
Recept
Sajoer paksoi (soep van paksoi in kokosmelk)42u45m
-
Recept
Nasi Goreng paksoi (gebakken rijst met kipfilets met paksoi)450m
-
Recept
Mihoen met garnalen en paksoi430m
-
Recept
Pittige hamlapjes met paksoi420m
-
Recept
Stamppot met paksoi, geitenkaas en honing540m
-
Recept
Kantonese wrap met paksoi en peultjes415m
-
Recept
Gado Gado met paksoi445m
-
Recept
Paksoi met mie420m
-
Recept
Shii-takes met paksoi420m
-
Recept
Paksoi met spek en tomaten435m
-
Recept
Oosters sukadelapje met paksoi42u30m
-
Recept
Heekfilet op stamppot van paksoi met geconfijte radijsjes430m
-
Recept
Paksoi met ui420m
-
Recept
Gehaktbrood in paksoi41u15m
-
Recept
Stampot paksoi met champignons430m
-
Recept
Roerbak paksoi445m
-
Recept
Noedelsoep met kipfilet en paksoi425m
-
Recept
Geroerbakte paksoi met kipfilet3,530m
-
Recept
Vis Forel gevuld met pittige paksoi430m
-
Recept
Paksoi uit de wok530m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Paksoi. Dit zijn zowel recepten waarbij Paksoi gebruikt wordt en waar Paksoi het hoofdingrediënt is.