Recepten met Paksoi
Brassica campestris var. chinensisPaksoi is een bladgroente van Aziatische oorsprong. Het is een lange kool met een aantal grote groene balderen en een witte stengel. Dankzij de Chinezen die zich over de hele wereld vestigden is de paksoi nu overal verkrijgbaar. De groente wordt ook in Nederland geteeld. De grote bladeren van paksoi zijn knapperig. Ze smaken wat neutraal,...
Nog veel meer weten over Paksoi klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met paksoi toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Paksoi
-
Recept
Babi Pangang met sambal-rijst en sesampaksoi430m
-
Recept
Witpak roerbak440m
-
Recept
Kalkoen in de wok440m
-
Recept
Gewokte groenten440m
-
Recept
Thaise Mie440m
-
Recept
Groentekerrie425m
-
Recept
Oosterse kippensoep440m
-
Recept
Thaise Maaltijdsoep41u
-
Recept
Mie-paksoisoep425m
-
Recept
Kippensoep met paksoi, bosui en champignons425m
-
Recept
Kaaspoffertjes met roerbakgroenten420m
-
Recept
Pasta met geroerbakte bladgroente415m
-
Recept
Indonesische noodles415m
-
Recept
Biefstukschotel41u
-
Recept
Babi ketjap met oosterse groente445m
-
Recept
Mihoensoep430m
-
Recept
Mie met groene groente420m
-
Recept
Paksoistamppot met cashewnoten425m
-
Recept
Chinese aardappelsalade430m
-
Recept
Wok noedels met kip en knoflook425m
-
Recept
'Beijing style' roerbakgerecht415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Paksoi. Dit zijn zowel recepten waarbij Paksoi gebruikt wordt en waar Paksoi het hoofdingrediënt is.