Recepten met Paksoi
Brassica campestris var. chinensisPaksoi is een bladgroente van Aziatische oorsprong. Het is een lange kool met een aantal grote groene balderen en een witte stengel. Dankzij de Chinezen die zich over de hele wereld vestigden is de paksoi nu overal verkrijgbaar. De groente wordt ook in Nederland geteeld. De grote bladeren van paksoi zijn knapperig. Ze smaken wat neutraal,...
Nog veel meer weten over Paksoi klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met paksoi toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Paksoi
-
Recept
Pikante kalkoen uit de wok440m
-
Recept
Thaise kipschotel430m
-
Recept
Gevuld Indiaas brood uit de kom435m
-
Recept
Thaise kippensoep430m
-
Recept
Saoto (Surinaamse kippensoep)425m
-
Recept
Geroerbakte Thaise Aubergine435m
-
Recept
Roergebakken kalkoen met mie425m
-
Recept
Roerbakmie met paddestoelen425m
-
Recept
Mie uit de wok425m
-
Recept
Javaanse smoorschotel430m
-
Recept
Prei-wortelsoep440m
-
Recept
Satévariatie440m
-
Recept
Thaise groenten soep435m
-
Recept
Noedelsoep met pikante rundvlees41u
-
Recept
Varkenshaas in de wok435m
-
Recept
Yakitori-kipspiesjes440m
-
Recept
Pasta op Chinese wijze430m
-
Recept
Groentensoep van eigen tuin445m
-
Recept
Mie met ossenhaas41u
-
Recept
Tortelli met boursin430m
-
Recept
Heldere maaltijdsoep met kalkoen420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Paksoi. Dit zijn zowel recepten waarbij Paksoi gebruikt wordt en waar Paksoi het hoofdingrediënt is.