Recepten met Salam blaadjes
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blaadjes toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blaadjes
-
Recept
Javaans gestoofd rundvlees (Smoor djawa)42u30m
-
Recept
Daging koening (rundvlees in milde kerriesaus)43u15m
-
Recept
Ikan Santen415m
-
Recept
Chaval (Zwarte Peper rijst)450m
-
Recept
Empal41u30m
-
Recept
Pepesan ikan43u
-
Recept
Ikan Bakar (gestoofde gekruide bokking)445m
-
Recept
Cumi Balado Dengan (gestoofde inktvis in zeer pittige saus)450m
-
Recept
Ikan Cuka (red snepper in bouillon)450m
-
Recept
Pindang Telor (gekookte eieren in sausje)445m
-
Recept
Goreng manis tahoe (gefrituurde zoete tahoe)450m
-
Recept
Ajam Opor41u30m
-
Recept
Saté Makassar (sate van varkenslappen)41u15m
-
Recept
Oseh- oseh (rundvlees gerecht)43u30m
-
Recept
Sajoer Oblok Oblok (mild gekruide groentensoep)41u40m
-
Recept
Ikan macam-macam (Gestoomd gekruid vis)445m
-
Recept
Kare Domba (gestoofd lamsvlees)42u
-
Recept
Sajoer goedek (mild gekruide kippensoep)42u30m
-
Recept
Pepesan be pasih (zeebaars pakketjes)450m
-
Recept
Kalio lumbu (nat rundvlees)42u15m
-
Recept
Sambal Goreng Oedang Dengan Asam dan Kelapa (pittig gekruide garnalen met tamarinde en kokos )450m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blaadjes. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blaadjes gebruikt wordt en waar Salam blaadjes het hoofdingrediënt is.