Recepten met Salam
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam
-
Recept
Sambal goreng ati ajam415m
-
Recept
Varkensvleeskerrie41u30m
-
Recept
Vissoep (Soto ikan)430m
-
Recept
Sambal Goreng Udang Peteh415m
-
Recept
Soto madura420m
-
Recept
Gevulde nasi41u
-
Recept
Ajam Goreng41u
-
Recept
Babi panggang 344u15m
-
Recept
Ajam Pedis (zeer hete kip)450m
-
Recept
Bebotok (lekker gekruide gehakt ovenschotel )41u15m
-
Recept
Telor boemboe kari (stevig gekruide eieren)450m
-
Recept
Ikan Pepesan (pittig gekruide makreel uit de oven)51u
-
Recept
Saté Makassar (sate van varkenslappen)41u15m
-
Recept
Telor masak Bali (scherp gekruide eieren)430m
-
Recept
Telor masak ketjap (pittig gekruide eieren)440m
-
Recept
Sambal goreng daging peteh (pittig rundvlees gerecht)42u50m
-
Recept
Oseh- oseh (rundvlees gerecht)43u30m
-
Recept
Sajoer Oblok Oblok (mild gekruide groentensoep)41u40m
-
Recept
Ikan Lele Goreng (gebakken zeewolf in kruiden)450m
-
Recept
Lontong Daging Bali (soep van varkensvlees)41u
-
Recept
Atjar Cumi Asin (inktvis op zuur)425m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam gebruikt wordt en waar Salam het hoofdingrediënt is.