Recepten met Salam
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam
-
Recept
Sajoer Spruitjes430m
-
Recept
Sajoer Rode Kool430m
-
Recept
Sajoer Bloemkool430m
-
Recept
Sajoer Snijbiet425m
-
Recept
Sajoer Spitskool425m
-
Recept
Rempahballetjes 1430m
-
Recept
Brongkos Daging 241u45m
-
Recept
Sajoer boontjes-tahoe445m
-
Recept
Frikandel Pan 5445m
-
Recept
Sajoer met groenten (Sajoer lodeh)430m
-
Recept
Zoet en gekruid rundvlees41u30m
-
Recept
Sambal goreng Prei 4420m
-
Recept
Seroendeng 241u30m
-
Recept
Kipmarinade430m
-
Recept
Ayam Opor Panggang41u30m
-
Recept
Vijgen met salami410m
-
Recept
Sajoer Lodeh met Quorn440m
-
Recept
Dendeng blado, knapperig stukjes "pedis" vlees, met limoen en tomaat530m
-
Recept
Sajoer lodeh batawi430m
-
Recept
Sambal Goreng Boontjes 5425m
-
Recept
Sajoer met tamarinde (Sajoer asem)430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam gebruikt wordt en waar Salam het hoofdingrediënt is.