Recepten met Salam
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam
-
Recept
Sambal-goreng spruitjes435m
-
Recept
Indisch Stoofpotje42u15m
-
Recept
Sajoer Riport41u
-
Recept
Ajam Kodja445m
-
Recept
Sambal Riport430m
-
Recept
Sambal Goreng Tempeh430m
-
Recept
Nasi Goeri Pontianak445m
-
Recept
Ajam smoor Passar Putih455m
-
Recept
Garnalenpilaf430m
-
Recept
Sambal Goreng Paprika415m
-
Recept
Sambal Goreng Tomaat415m
-
Recept
Sambal Goreng Ati Sapi440m
-
Recept
Sambal Goreng Telor 2425m
-
Recept
Sambal Goreng Udang420m
-
Recept
Soto Ajam 2445m
-
Recept
Telor boemboe opor435m
-
Recept
Sajoer Godok Snijboon430m
-
Recept
Soto Ajam 3440m
-
Recept
Rawon dan koetjai445m
-
Recept
Sambal Goreng Prei 3415m
-
Recept
Sambal Goreng Capri415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam gebruikt wordt en waar Salam het hoofdingrediënt is.