Recepten met Salam
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam
-
Recept
Sambal Goreng Mata Sapi415m
-
Recept
Sambal Goreng Spruitjes420m
-
Recept
Razma of Sabut Masoor435m
-
Recept
Laksa penang445m
-
Recept
Sambal Goreng Kidney Bonen420m
-
Recept
Sop Merahbon445m
-
Recept
Boemboe Bali Makreel430m
-
Recept
Opor Daging Sapi41u15m
-
Recept
Zwarte bonensoep 241u45m
-
Recept
Soto Koetjai42u
-
Recept
Sop Lodeh440m
-
Recept
Daging Besengèk41u30m
-
Recept
Sop Brunebon420m
-
Recept
Sajoer Toemis Katjang41u
-
Recept
Sambal Goreng Kol dan Telor430m
-
Recept
Sajoer Lodeh Bandung41u30m
-
Recept
Opor Tjampoer445m
-
Recept
Sajoer Bajem430m
-
Recept
Kare Tjampoer445m
-
Recept
Boemboe Opor420m
-
Recept
Sambal Goreng Daging445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam gebruikt wordt en waar Salam het hoofdingrediënt is.