Recepten met Salamblad
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salamblad toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salamblad
-
Recept
Toemis Boontjes430m
-
Recept
Pepes Tahu440m
-
Recept
Sajur Lodeh Ajam45m
-
Recept
Sambal Goreng Telor430m
-
Recept
Sajoer Lodeh 1455m
-
Recept
Nasi Koening440m
-
Recept
Bruine Bonensoep430m
-
Recept
Telor Masak Bali430m
-
Recept
Babi Tjampoer440m
-
Recept
Sajoer kool met spekjes430m
-
Recept
Sambal Goreng Babi Flores41u30m
-
Recept
Soto Ajam41u
-
Recept
Sajoer Godok Santen430m
-
Recept
Sambal Goreng Ajam kering41u
-
Recept
Rendang a la Marcel42u30m
-
Recept
Sambal Badjak430m
-
Recept
Nasi Goreng (Turkse)41u
-
Recept
Sajoer Rawon Tjampoer41u30m
-
Recept
Sambal Goreng Udang Peteh 1425m
-
Recept
Boemboe Opor 2415m
-
Recept
Komkommer in Petissaus420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salamblad. Dit zijn zowel recepten waarbij Salamblad gebruikt wordt en waar Salamblad het hoofdingrediënt is.