Recepten met Sojasaus
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriƫn bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met sojasaus toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Sojasaus
-
Recept
Singapore Mie415m
-
Recept
Tjap Tjoy met waterkastanjes445m
-
Recept
Maaltijdsoep met tofu430m
-
Recept
Szechuan Bami445m
-
Recept
Gestoofde bleekselderij met wortel415m
-
Recept
Kip Masala435m
-
Recept
Gambief415m
-
Recept
Japanse gebakken mie435m
-
Recept
Japanse mie in bouillon425m
-
Recept
Japanse sperciebonen420m
-
Recept
Vijfkleurensalade420m
-
Recept
Tahusoep430m
-
Recept
Kip Donbun430m
-
Recept
Kip in Wok met Hoi-Sin430m
-
Recept
Kip met gamba's420m
-
Recept
Koreaanse krabbetjes41u
-
Recept
Kalfsvlees met knoflook440m
-
Recept
Rundvlees stoofpot41u50m
-
Recept
Pikante kalkoen uit de wok440m
-
Recept
Varkensvlees met taugeh425m
-
Recept
Loempiavulling430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Sojasaus. Dit zijn zowel recepten waarbij Sojasaus gebruikt wordt en waar Sojasaus het hoofdingrediënt is.