Recepten met Stoofpeertjes
Pyrus communisMen kan peren in twee soorten onderverdelen: handperen en stoofperen. Peren werden tot in de 16e eeuw niet rauw gegeten, maar gebakken of gestoofd. De eerste handperen werden eind 16e eeuw gekweekt in Frankrijk en Italië. Omdat ze zacht en sappig waren, kregen ze de Franse naam “beurre”, wat “boter”betekent. D...
Nog veel meer weten over Peren klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met stoofpeertjes toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Stoofpeertjes
-
Recept
Stoofpeertjes op de ouderwetse manier in de slowcooker412u
-
Recept
Stoofpeertjes uit de slowcooker49u
-
Recept
Stoofpeertjes speciaal41u30m
-
Recept
Wentelteefjes van brioche en stoofperen410m
-
Recept
Stampot rode kool met peertjes430m
-
Recept
Slavinken met gestoofde peren41u45m
-
Recept
Flensje met stoofperencompote, kaneelijs en een stroopje450m
-
Recept
Rode peertjes met anijsroom420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Stoofpeertjes. Dit zijn zowel recepten waarbij Stoofpeertjes gebruikt wordt en waar Stoofpeertjes het hoofdingrediënt is.