Recepten met Tauge
Phaseolus aureusTaugé zijn ontkiemde katjang-idjoeboontjes, ook mungoboontjes genoemd, die uit Zuid-Afrika en Azië worden aangevoerd. Taugé komt oorspronkelijk uit Zuid-Azië. In Nederland worden de vrij kleine, groene boontjes het hele jaar door tot ontkieming gebracht en geoogst. De teelt duurt 5 tot 10 dagen, dat is afhankelijk van de temperatuur en de...
Nog veel meer weten over Taugé klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met tauge toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Tauge
-
Recept
Zoetzure vis met Thaise groenten435m
-
Recept
Oosterse rijsschotel425m
-
Recept
Garnalenloempia410m
-
Recept
Hete kip met pindasaus41u
-
Recept
Knoflookrijst met kip en taugé415m
-
Recept
Chinese viswok met snijbonen en tauge415m
-
Recept
Soepbuffet510m
-
Recept
Aziatische rolletjes430m
-
Recept
Hete sla420m
-
Recept
Chinese tomatensoep420m
-
Recept
Roerbak van varkenshaas en paksoi415m
-
Recept
Noedelsalade met cashewnoten415m
-
Recept
Kip loempia430m
-
Recept
Groente loempia430m
-
Recept
Roergebakken oosterse hamlapjes425m
-
Recept
Pindasoep met tauge435m
-
Recept
Oosterse kippensoep a la Annette42u
-
Recept
Gebakken rijstmie410m
-
Recept
Broodje kipsalade410m
-
Recept
Pindasoep415m
-
Recept
Ora Arik (gekruide groenten met eieren)420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Tauge. Dit zijn zowel recepten waarbij Tauge gebruikt wordt en waar Tauge het hoofdingrediënt is.