Recepten met Tauge
Phaseolus aureusTaugé zijn ontkiemde katjang-idjoeboontjes, ook mungoboontjes genoemd, die uit Zuid-Afrika en Azië worden aangevoerd. Taugé komt oorspronkelijk uit Zuid-Azië. In Nederland worden de vrij kleine, groene boontjes het hele jaar door tot ontkieming gebracht en geoogst. De teelt duurt 5 tot 10 dagen, dat is afhankelijk van de temperatuur en de...
Nog veel meer weten over Taugé klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met tauge toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Tauge
-
Recept
Chinese Tomatensoep440m
-
Recept
Roergebakken zalm met spinazie en paddestoelen430m
-
Recept
Oinda soep met groenten440m
-
Recept
Tagliatelle met kaas440m
-
Recept
Nasi Goreng: fantasie en variatie445m
-
Recept
Gado Gado445m
-
Recept
Pindasoep41u
-
Recept
Singaporese mie425m
-
Recept
Pittige kip420m
-
Recept
Paksoi met mie420m
-
Recept
Zoetzure vissoep435m
-
Recept
Chinese tomatensoep435m
-
Recept
Thaise wontonsoep430m
-
Recept
7 heerlijkheden met fruit de mèr435m
-
Recept
Nasi Goreng chinees435m
-
Recept
Roerbakgroenten a la Scouts420m
-
Recept
Mihoen met garnalen415m
-
Recept
Husselpot430m
-
Recept
Thaise kipschotel430m
-
Recept
Loempia455m
-
Recept
Peultjes met rundvleesreepjes42u50m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Tauge. Dit zijn zowel recepten waarbij Tauge gebruikt wordt en waar Tauge het hoofdingrediënt is.