Recepten met Witte wijnazijn
Het Franse woord voor azijn is “vin aigre”, wat letterlijk zure wijn betekent. Wanneer bij de rijping van wijn lucht in het vat komt, wordt de alcohol omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn werd al in de tijd van het oude Babylon en Egypte gebruikt om levensmiddelen in te maken. In de Middeleeuwen was azijn het belangrij...Nog veel meer weten over Azijn klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met witte wijnazijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Witte wijnazijn
-
Recept
Ravien cévenol (aardappelsalade)410m
-
Recept
Varkensribstuk met gehaktkorstje43u
-
Recept
Vis met mosterd-roomsaus41u15m
-
Recept
Salade van de "visvrouw"415m
-
Recept
Peren-hamkoekjes415m
-
Recept
Waldorf-grapefruitcocktail415m
-
Recept
Gemengde sla met honing-mosterdsaus420m
-
Recept
Stoofaal410m
-
Recept
Aardappelsalade met belegen kaas41u40m
-
Recept
Aardappelsalade met appel, avocado en pecannoten455m
-
Recept
Varkensfilet in zoetzure saus met mihoen445m
-
Recept
Kip is gek op rodewijn (coq au vin)41u
-
Recept
In appelsap en gember gemarineerde kaasblokjes415m
-
Recept
Gebakken St. Jakobsschelpen met kool en gerookte zalm430m
-
Recept
Salade met geitenkaas, spek en appel410m
-
Recept
Kipsaté met rijstsalade445m
-
Recept
Salade van de huzaren415m
-
Recept
Simpele tomatensalade met oregano430m
-
Recept
Brodetto marchigiano450m
-
Recept
Zalm en prei in botersaus41u
-
Recept
Zalmcarpaccio op een bedje van rucola41u10m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Witte wijnazijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Witte wijnazijn gebruikt wordt en waar Witte wijnazijn het hoofdingrediënt is.