Recepten met Zoute sojasaus
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriƫn bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zoute sojasaus toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zoute sojasaus
-
Recept
Mie Goreng van Kees430m
-
Recept
Ajam Kari Debal (zure hete kip)445m
-
Recept
Fen Pi salade (zure speklappen)41u10m
-
Recept
Bebek Bali (licht gekruide eend met sojasaus)41u
-
Recept
Babi ketjap (varkensvless met sojasaus)455m
-
Recept
Thaise noedelsoep met groenten en garnalen410m
-
Recept
Forel met prei445m
-
Recept
Runderreepjes met spitskool en zilvervliessrijst425m
-
Recept
Varkenshaasjes in bladerdeeg440m
-
Recept
Rundvlees in zwarte bonensaus440m
-
Recept
Loempia Tiga (loempia met oesterzwam)455m
-
Recept
Loempia Semarang (loempia met atjar en saus)455m
-
Recept
Broccoli met mais en waterkastanjes430m
-
Recept
Bouillon met zalm en pepertjes430m
-
Recept
Gemberbouillon42u15m
-
Recept
Kerriepakjes met tomatensaus450m
-
Recept
Eendenborst met paddenstoelensaus445m
-
Recept
Ajam ketjap (kip met kruiden en sojasaus)450m
-
Recept
Oosterse forel in papillot3,540m
-
Recept
Varkensnek (Procureur) uit de oven4,71u55m
-
Recept
Varkensvlees met ananas445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zoute sojasaus. Dit zijn zowel recepten waarbij Zoute sojasaus gebruikt wordt en waar Zoute sojasaus het hoofdingrediënt is.