Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Kabeljauwschotel445m
-
Recept
Boeuf stroganov415m
-
Recept
Spaghetti met bospeen435m
-
Recept
Avocadomousse met garnalensalade435m
-
Recept
Witte kool salade435m
-
Recept
Spitskoolsalade435m
-
Recept
Gegrilde zalm met avocado430m
-
Recept
Aardappelsalade met gerookte kip en dilledressing430m
-
Recept
Kardemom bulghur met noten- en zuidvruchten430m
-
Recept
Taart Appel uit Boedapest41u15m
-
Recept
Taart Appel uit Albanie41u25m
-
Recept
Kwarkflapjes435m
-
Recept
Kaas-uienpizza455m
-
Recept
Kalfsfricandeau425m
-
Recept
Romige zalmcarpaccio met tomaten-dille420m
-
Recept
Stoofschotel uit de Elzas44u15m
-
Recept
Aardappel met zuurkool en ham435m
-
Recept
Amuse van Roquefort mousse met walnoot410m
-
Recept
BBQ Aardappel met cajun kruiden430m
-
Recept
Visdip410m
-
Recept
Bieslook-kappertjessaus voor de BBQ410m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.