Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinese Loempia recept
Chinese Loempia recept

Chinese Loempia


Ingrediënten


18

Bereidingswijze


Snij de kipfilet in blokjes van ca 1 x 1 cm, kruid ze naar smaak en bak ze rondom aan in wat olie. Wel intussen de bamikruidenmix in 100 ml kokend water.
Klop de 2 eieren los, doe er een scheutje melk bij en bak een naturel omelet. Snijd deze in stukjes van ca 1 x 1 cm,
snijd de ham in stukjes van ca 1 x 1 cm .
Halveer de hoeveelheid kruidenmix en bak dit met de kip ham, omelet en de roerbakgroenten even goed door in de wokpan. Voeg op het laatst de taugé toe
Klop het 3e ei los met een beetje water. Kwast dit straks op de randen van de filodeegplakken.
Spreid een filodeeg vel uit in een ruitvorm.
Kwast de randen in met het geklopte ei.
Leg 2 eetlepels vulling op het vel en rol de loempia strak op. Vouw halverwege de punten naar binnen.
Bestrijk de loempia's met wat zonnebloemolie.
Bak de loempia's 20 minuten in een oven van 220 graden,
Smullen maar!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chinese loempia recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven