Allergie informatie: Gehaktbroodjes
Terug naar het receptIngrediënten
- deeg:
- 500 milliliter lauwe melk of halve liter joghurt
- 125 milliliter olie
- 42 gram verse gist
- 2 zakjes bakpoeder
- 0,5 halve eetlepel zout
- 2 eetlepels suiker
- 500 gram meel, het is veel meer, je moet gewoon voelen dat je een mooie deeg krijgt
- vulling:
- 800 gram gehakt
- 1 rode paprika, klein gesneden
- 1 grote ui, klein geneden
- peterselie
- zwarte peper
- zout
- paprikapoeder
- 140 gram tomatenpuree of minder, het moet niet te waterig zijn!
Meer Recepten
- Gehaktbroodjes met provinciale kruiden
Met broodmix, gehakt en provinciale kruiden uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Hapjes - lindakuhhh - Gehaktbroodjes
Met gehakt, bladerdeeg en knoflook uit Nederland
10 porties - 20 minuten
Hapjes - marina59 - Gehaktbroodjes
Met rundergehakt, bladerdeeg en tomatenpuree uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Hapjes - lucyvader - Gehaktbroodjes met olijvenkwark
Met gehakt, kwark en paprika uit Nederland
6 porties - 1 uur
Lunchgerechten - bettyvandijk - Gehaktbroodjes
Met loempiavellen, gehakt en peterselie uit Turkije
6 porties - 45 minuten
Broodgerechten - Muzhda
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Gehaktbroodjes
- Allergieen informatie