Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaanse Gehaktballetjes recept
Spaanse Gehaktballetjes recept

Spaanse Gehaktballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kneed in een kom het gehakt, beschuitkruim, ei, knoflook, nootmuskaat, zout en peper goed door elkaar. Vorm er 20 balletjes van en bestuif deze licht met bloem. Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes in circa 5 minuten aan alle kanten mooi bruin. Voeg de ui en de paprika toe en laat het geheel 3 minuten sudderen tot de ui zacht is. Voeg de tomaat en de bouillon toe en laat deze circa 20 minuten zachtjes sudderen. Leg de balletjes en de saus op een schaal. Serveer de balletjes warm of koud.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaanse gehaktballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven