Allergie informatie: Sint-jacobsschelpen
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor 4 sint-jacobsschelpen:
- 20 sint-jacobsslakken
- 50 gram boter
- 1,5 deciliter witte wijn
- eierdooier
- 1,5 deciliter bouillon
- 1 uitje
- 65 gram champignons
- gehakte peterselie
Meer Recepten
- Gevulde avocado's met St-Jacobsschelpen
Met avocado, sint-jacobsschelpen en koriander uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Hapjes - tobkok - Bonenschotel
Met bonen, ontbijtspek en sint jacobschelpen uit Italie
3 porties - 1 uur
Stoofschotels - faatje - Gebakken sint jacobsmosselen met groene linzen
Met sint jacobsmosselen, groene linzen en tomaten uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Bouillabaisse van Noorzeevis
Met noordzeetongen, sint-jakobsnoten en chilipepertje uit Belgie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vis en schaaldieren - pitoe - Jakobsschelp op salade
Met jacobsschelpen, sla en magere room uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - hoefblad
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Sint-jacobsschelpen
- Allergieen informatie