Allergie informatie: Vistompoes met roze peper-tomatenrelish
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 vellen filodeeg
- 100 gram boter of margarine, gesmolten
- 3 tomaten, zaadlijsten verwijderd, heel klein gesneden
- 1 eetlepel roze peperkorrels, licht gekneusd
- 1 eetlepel tijmblaadjes
- sap van een citroen
- 150 milliliter extra vierge olijfolie
- voor de vispuree
- 1 eetlepel olijfolie
- 125 gram kabeljauw
- 125 gram gerookte forel
- 250 gram kruimige aardappelen
- 500 milliliter melk
- 2 eetlepel crème fraîche
- 1 teen knoflook, geplet
- peper uit de molen
- zout
- 2 eetlepels platte peterselie, fijngehakt
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Vistompoes met roze peper-tomatenrelish
- Allergieen informatie