Allergie informatie: Bosbessen-smoesje van Romi
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram bosbessen (diepvries)
- 25 gram suiker
- 1,5 gelatineblaadjes
- 60 gram poedersuiker
- 2 deciliter slagroom
- 1 eetlepel créme de cassis
- 50 gram bosbessen voor garnering
- eventueel blaadje munt
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Bosbessen-smoesje van romi
- Allergieen informatie