Allergie informatie: Crème brûlée met in peper en basilicum gemarineerde aardbeien
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de crème brûlée:
- 125 gram suiker
- 200 gram melk
- 750 gram ongezoete slagroom
- 12 eidooiers
- voor de marinade:
- 10 aardbeien
- 50 gram suiker
- 4 zwarte peperkorrels
- 4 takjes basilicum
- rietsuiker
- gasbrander of grill voor de crème brûlée af te branden
- voor af te garneren:
- takje mint
- per persoon 6 aardbeien
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Crème brûlée met in peper en basilicum gemarineerde aardbeien
- Allergieen informatie