Allergie informatie: Bierpastei van haas in groene kool
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram hazenrugfilet
- 1 theelepel tijm
- zeezout
- groene peperkorrels
- 60 gram eidooier
- 3 deciliter room
- 2 flesjes bokbier
- 100 gram magere spekblokjes
- 8 grote groene koolbladeren
- nootmuskaat
- 2 deciliter wildfond
- 1 eetlepel honing
- 3 jeneverbessen
- 75 gram koude boter in blokjes
- Voor de garnering:
- 15 gram pijnboompitten
- 1/2 krop eikenbladsla
- 1/2 bakje veldsla
- 1/2 bakje rucola
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Bierpastei van haas in groene kool
- Allergieen informatie