Recepten met Kentjoer
Kentjoer is een bekende smaakmaker in de Indonesische keuken, maar wordt dankzij de doordringende smaak en geur maar spaarzaam gebruikt. Soms wordt kentjoer ook wel ‘bitterwortel’ genoemd, hoewel die naam meestal is voorbehouden voor de wortel van de cichorei. Een Nederlandse naam voor de wortel is er niet. Kentjoer is bij de ...Nog veel meer weten over Kentjoer klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met kentjoer toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Kentjoer
-
Recept
Javaanse Kip (geroosterd)41u
-
Recept
Opor Ayam (fijn gekruide gesmoorde kip)41u15m
-
Recept
Babi boemboe tjin41u5m
-
Recept
Dendeng Ragi 142u
-
Recept
Lotek Tjampoer Bandung430m
-
Recept
Nasi Goreng Zakanaka445m
-
Recept
Babi Padang41u30m
-
Recept
Sajoer Lodeh Bandung41u30m
-
Recept
Sate Madura42u
-
Recept
Petjel Ajam420m
-
Recept
Rempèjèk Teri430m
-
Recept
Rempeyek Ikan Bilis420m
-
Recept
Sate sauce Semarang420m
-
Recept
Surinaamse Bami42u
-
Recept
Kippenhapje in filodeeg41u
-
Recept
Gangsa414u30m
-
Recept
Pindasaus 2430m
-
Recept
Gudangang430m
-
Recept
Sambal goreng Prei 4420m
-
Recept
Kipmarinade430m
-
Recept
Oerapan430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Kentjoer. Dit zijn zowel recepten waarbij Kentjoer gebruikt wordt en waar Kentjoer het hoofdingrediënt is.