Recepten met Komijnpoeder
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijnpoeder toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijnpoeder
-
Recept
Hete kip (stofoe foeroe)430m
-
Recept
Kalfsbrochettes42u10m
-
Recept
Saté makasar (hot)41u45m
-
Recept
Geurige kip, bereid in de magnetron445m
-
Recept
Muli ke paratha (koekjes met radijs)440m
-
Recept
Tikka masala curry415m
-
Recept
Homemade Cheeseburgers Huge430m
-
Recept
Thaise currypasta45m
-
Recept
Gekruide kool420m
-
Recept
Aardappel gebakken met komijn415m
-
Recept
Vegetarische zomerstamppot met peren en walnoten420m
-
Recept
Rietjes vegetarische linzen-groentesoep450m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijnpoeder. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijnpoeder gebruikt wordt en waar Komijnpoeder het hoofdingrediënt is.